Новият терминал в Колбак означава подобрено обслужване

Новият терминал в Колбак означава подобрено обслужване

Нашият нов терминал в Колбак бе открит на 9 юни. Терминалът и неговото географско разположение са внимателно подбрани, за да се подобри нивото на обслужване на нашите клиенти в региона на Стокхолм и Мьолердален.

Терминалът включва нова станция с три нови силози, където се смесват с вар и цимент за  да  се произвежда марката SMA KC “Binder“, която се използва , за стабилизиране на почвата. Вартa  идва от нашите производствени бази  в Ратвик , Бода  и Кулсберг.

Откриването на новия терминал е  благодарение на сътрудничеството с Брьодерна Сванстрьомс  транспортна фирма и семеен бизнес, датиращи над 80 години. Това партньорство ще помогне на СМА Минерал   да поддържат репутация за надеждни и бързи доставки до клиентите, особено в областта на стабилизация  на почвите, където варта  често трябва да пристигне на място в определен час от деня.

Откриването включваше  речи, бюфет и обиколка на новите силози и по-голямата част камиони  и контейнети , използвани за доставки на вар. Освен служителите от СМА Минерал  и Брьодерна Сванстрьомс  имаше и представители на клиенти, както и Халстахамер общината и нашите партньори от Семекс.

СМА Минерал  биха  искали да благодарят на всички, които присъстваха и, благодарение на нашия нов терминал в Колбак, ние ще дадем още по-добро обслужване на нашите клиенти в бъдеще.

Ако имате някакви въпроси относно Терминалът в Колбак или за нашите варови продукти за стабилизиране на почвите, моля свържете се с нашия експерт:

Jarek Fastlind Tel. +46 590 164 23